SETE Training > Τεχνικά Σεμινάρια

Τεχνικά Σεμινάρια


LIQUID GASTRONOMY (Αθήνα)

Ένα τεχνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα «LIQUID GASTRONOMY – Από τη Θεωρία στην Πράξη», θα διεξαχθεί από το SETE Training στην Αθήνα στις 20 & 21 Μαρτίου, με εισηγητή τον R&D (Research & Development) Chef του γνωστού Bar “Baba Au Rum” και Τεχνολόγο Τροφίμων, Δημήτρη Κονταράτο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να γνωρίσουν και να κατανοήσουν από κοντά όλες τις σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα καλύτερα Bar παγκοσμίως σήμερα.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ (Ηράκλειο Κρήτης)

Ένα ξεχωριστό διήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης, για επαγγελματίες της εστίασης πάνω στη «Δημιουργική Ελληνική Κουζίνα σε Ψάρια & Θαλασσινά», στο οποίο ο Chef Γιάννης Μπαξεβάνης θα παρουσιάσει σύγχρονους συνδυασμούς Ψαριών & Θαλασσινών με αρωματικά και μυρωδικά του τόπου μας, διαδικασίες προετοιμασίας θαλασσινών και θα δημιουργήσει συνταγές με τοπικά προϊόντα, δείχνοντας με αυτό το τρόπο, τη μέγιστη χρήση τους στην Ελληνική Εστίαση. 

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - HOUSEKEEPING ESSENTIALS - (Χανιά)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Housekeeping Essentials, είναι σχεδιασμένο με έναν τρόπο απλό, κατανοητό, περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα και απευθύνεται στους εργαζόμενους του Housekeeping.

ΣΥΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΡΥΟΥ & ΖΕΣΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-DUCASSE EDUCATION (Αθήνα)

Η Ducasse Education έρχεται στην Ελλάδα στις 13 – 16 Φεβρουαρίου 2018, για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θ’ απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (Chef, Sous Chef, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Catering), σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για 5η συνεχόμενη χρονιά.

FRONT OFFICE ESSENTIALS - (Θεσσαλονίκη 1)

Το εκπαιδευτικό εργαστήρι του SETE Training Front Office Essentials, βοηθά τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών υποδοχής, προκειμένου να μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν επιτυχώς τις διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις στο χώρο της φιλοξενίας.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ (Αθήνα)

Κατα τη διάρκεια του διήμερου προγράμματος ο Chef θα παρουσιάσει όλη τη διαδικασία για κλασσικό αλλά και σύνθετο παγωτό, παγωτό με βάση το αυγό αλλά και χωρίς αυγό, sorbet φρούτων και σοκολάτας αλλα τις διαφορές στα παγωτά που ετοιμάζονται για ‘Gelateria’ και στα παγωτά που ετοιμάζονται για εστιατόρια ή ξενοδοχεία. Τέλος, θα παρουσιαστούν διάφορες παρασκευές παγωτού και θα εστιάσουμε και στους τρόπους παρουσίασή τους, σε τούρτα αλλά και σε ποτήρι.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Ρόδος)

O Chef θα δημιουργήσει ένα πλήρες μενού για τους συμμετέχοντες, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονα Amuse bouche, μαγείρεμα σε κενό αέρος, τεχνικές μαγειρέματος σε όσμωση (Vacuum), χρήση Pacojet για δημιουργία sorbet, παρουσίαση φιλοσοφίας σε αλμυρές παρασκευές παγωτού, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ (Ηράκλειο)

Κατα τη διάρκεια του διήμερου προγράμματος ο Chef θα παρουσιάσει όλη τη διαδικασία για κλασσικό αλλά και σύνθετο παγωτό, παγωτό με βάση το αυγό αλλά και χωρίς αυγό, sorbet φρούτων και σοκολάτας αλλα τις διαφορές στα παγωτά που ετοιμάζονται για ‘Gelateria’ και στα παγωτά που ετοιμάζονται για εστιατόρια ή ξενοδοχεία. Τέλος, θα παρουσιαστούν διάφορες παρασκευές παγωτού και θα εστιάσουμε και στους τρόπους παρουσίασή τους, σε τούρτα αλλά και σε ποτήρι.

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων (Χανιά)

Ένα μοναδικό hands on practice πρόγραμμα εκπαίδευσης για 12 επαγγελματίες, θα πραγματοποιηθεί από το SETE Training, στην Αθήνα στις 7 & 8 Μαρτίου από τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

HOUSEKEEPING ESSENTIALS - (Χαλκιδική)

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Housekeeping Essentials, είναι σχεδιασμένο με έναν τρόπο απλό, κατανοητό, περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα και απευθύνεται στους εργαζόμενους του Housekeeping.
Page 1 of 2 (11 items)Prev12Next