SETE Training > Τεχνικά Σεμινάρια

Τεχνικά Σεμινάρια


“Animation Cuisine” LIVE COOKING BUFFET-LIVE COOKING BISTROT-LIVE COOKING SNACKS

Ένα μοναδικό 3ήμερο πρόγραμμα θα διεξαχθεί για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, σ, για πρώτη φορά παγκοσμίως, από την Alain Ducasse Education, του γνωστού Γάλλου Chef Alain Ducasse, επάνω σε νέες συνταγές και νέες τεχνικές, ‘ANIMATION CUISINE’ - μαγείρεμα μπροστά στο πελάτη. Καθώς οι νέες τάσεις των ξενοδοχείων σήμερα, αναζητούν σύγχρονες και έξυπνες ιδέες για τους πελάτες τους, το ‘Animation Cuisine’ είναι ένας τρόπος μαγειρέματος, όπου πάντα θα εντυπωσιάζει.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Αθήνα

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef πάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής, μέσα από ελαχιστοποίηση των απωλειών και της ενέργειας, και τη χρήση των οικονομικότερων κομματιών κρέατος. Έμφαση θα δωθεί σε μοντέρνες υφές, στην ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος καθώς και στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας παραγωγής.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Αθήνα

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef πάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής, μέσα από ελαχιστοποίηση των απωλειών και της ενέργειας, και τη χρήση των οικονομικότερων κομματιών κρέατος. Έμφαση θα δωθεί σε μοντέρνες υφές, στην ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος καθώς και στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας παραγωγής.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα-Θεσσαλονίκη

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες Chef. Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στο πως καθημερινά υλικά στέκονται σε επίπεδο fine dining, περιορίζοντας το υψηλό κόστος, σε τεχνικές μαγειρικής με νέες τεχνολογίες (όπως Thermomix, sous vide και Pacojet) καθώς και σε τεχνικές στησίματος πιάτων.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα-Χανιά

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες Chef. Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στο πως καθημερινά υλικά στέκονται σε επίπεδο fine dining, περιορίζοντας το υψηλό κόστος, σε τεχνικές μαγειρικής με νέες τεχνολογίες (όπως Thermomix, sous vide και Pacojet) καθώς και σε τεχνικές στησίματος πιάτων.

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων και Ζαχαροπλαστείων-Ρόδος

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες. Τo πρόγραμμα θα είναι ‘hands on practice’, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef κατά τη διάρκεια του διημέρου και να δουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση γλυκών και τους νέους συνδυασμούς από τις γεύσεις του μέλλοντος.

Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Ηράκλειο, Κρήτης

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef πάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής, μέσα από ελαχιστοποίηση των απωλειών και της ενέργειας, και τη χρήση των οικονομικότερων κομματιών κρέατος. Έμφαση θα δωθεί σε μοντέρνες υφές, στην ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος καθώς και στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας παραγωγής.

Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Θεσσαλονίκη

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες της μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering). Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef πάνω στη σωστή διαχείριση της παραγωγής, μέσα από ελαχιστοποίηση των απωλειών και της ενέργειας, και τη χρήση των οικονομικότερων κομματιών κρέατος. Έμφαση θα δωθεί σε μοντέρνες υφές, στην ευελιξία της διάρκειας ζωής του τελικού προϊόντος καθώς και στη διατήρηση της υψηλής ποιότητας παραγωγής.

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων και Ζαχαροπλαστείων-Κως

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες Ζαχαροπλάστες. Τo πρόγραμμα θα είναι ‘hands on practice’, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τον Chef κατά τη διάρκεια του διημέρου και να δουν τις νέες τάσεις στη διακόσμηση γλυκών και τους νέους συνδυασμούς από τις γεύσεις του μέλλοντος.

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα-Βόλος

Ένα μοναδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες Chef. Το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στο πως καθημερινά υλικά στέκονται σε επίπεδο fine dining, περιορίζοντας το υψηλό κόστος, σε τεχνικές μαγειρικής με νέες τεχνολογίες (όπως Thermomix, sous vide και Pacojet) καθώς και σε τεχνικές στησίματος πιάτων.
Page 1 of 2 (19 items)Prev12Next

Υλοποιημένα 

Τεχνικά Σεμινάρια 2