Νέα


ReGeneration Hospitality Front Office Academy, Powered by INSETE

Το ReGeneration Hospitality Front Office Academy, powered by INSETE, βάζει τον τουρισμό και τη φιλοξενία στην κορυφή των επαγγελματικών σας επιλογών! Η πρώτη «κάθετη» Ακαδημία, για τον συγκεκριμένο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση, συνολικής διάρκειας περισσότερων από 150 ωρών.

Γίνε εθελοντής στο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Οι εθελοντές του Σχολείου Τουρισμού OnTour, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη μίας δημιουργικής ομάδας και να στηρίξουν ενεργά όλες τις πτυχές της εκδήλωσης. Σε όλους του εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση εθελοντικής εργασίας από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ.

Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί στο Ναύπλιο το Σχολείο Τουρισμού OnTour.

Wine Essentials - Tasting & Serving - Χανιά

Ένα εφ’ όλης της ύλης πρόγραμμα γύρω από το κρασί που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας της εστίασης. Ξεκινώντας από τις βασικές γνώσεις αμπελουργίας και οινολογίας, οι συμμετέχοντες θα γευτούν μία πληθώρα ελληνικών και ξένων ποικιλιών, θα μάθουν τους σωστούς τρόπους σερβιρίσματος του κρασιού, θα συνδέσουν το κρασί με το μενού τους και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη/ πελάτη.
Page 1 of 30 (148 items)Prev1234567282930Next

Προσκλήσεις - Προκηρύξεις