Νέα


ReGeneration Hospitality Front Office Academy, Powered by INSETE

Το ReGeneration Hospitality Front Office Academy, powered by INSETE, βάζει τον τουρισμό και τη φιλοξενία στην κορυφή των επαγγελματικών σας επιλογών! Η πρώτη «κάθετη» Ακαδημία, για τον συγκεκριμένο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση, συνολικής διάρκειας περισσότερων από 150 ωρών.

Γίνε εθελοντής στο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Οι εθελοντές του Σχολείου Τουρισμού OnTour, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη μίας δημιουργικής ομάδας και να στηρίξουν ενεργά όλες τις πτυχές της εκδήλωσης. Σε όλους του εθελοντές θα δοθεί βεβαίωση εθελοντικής εργασίας από το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ.

Σχολείο Τουρισμού OnTour ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί στο Ναύπλιο το Σχολείο Τουρισμού OnTour.

Hospitality Sales Masterclass - Αθήνα

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα προκειμένου να αναπτύσσουν και να πραγματοποιούν πωλήσεις που φέρουν αποτελέσματα και δημιουργούν μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους πελάτες.

Bar Management Masterclass - Θεσσαλονίκη

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για κάθε επαγγελματία του μπαρ, που επιθυμεί να ενισχύσει δυναμικά την παρουσία του στην αγορά, να αναπτύξει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, να προσφέρει ουσιαστικές εμπειρίες στους πελάτες του και να διαχειριστεί αποδοτικά τα κόστη και τα παραγόμενα προϊόντα του.

Προσκλήσεις - Προκηρύξεις

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018
CALL FOR EXPRESSION OF INTEREST