Νέα


“Animation Cuisine” LIVE COOKING BUFFET-LIVE COOKING BISTROT-LIVE COOKING SNACKS

Ένα μοναδικό 3ήμερο πρόγραμμα θα διεξαχθεί για επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, σ, για πρώτη φορά παγκοσμίως, από την Alain Ducasse Education, του γνωστού Γάλλου Chef Alain Ducasse, επάνω σε νέες συνταγές και νέες τεχνικές, ‘ANIMATION CUISINE’ - μαγείρεμα μπροστά στο πελάτη. Καθώς οι νέες τάσεις των ξενοδοχείων σήμερα, αναζητούν σύγχρονες και έξυπνες ιδέες για τους πελάτες τους, το ‘Animation Cuisine’ είναι ένας τρόπος μαγειρέματος, όπου πάντα θα εντυπωσιάζει.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ (Ηράκλειο Κρήτης- Κέρκυρα- Θεσσαλονίκη)

Αποκτούμε αποτελεσματικά εργαλεία και γνώσεις , ώστε να επιτύχουμε ανάπτυξη ικανοτήτων στην αποφυγή και διαχείριση συγκρούσεων με έμφαση σε αυτές του εργασιακού χώρου, την καλλιέργεια δεξιοτήτων στον έλεγχο άσκοπων συναισθηματικών εμπλοκών και τον εντοπισμό ευκαιριών ελέγχου προσωπικών αδυναμιών

DIGITAL MARKETING MASTERCLASS (Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Ρόδος)

Στόχος του εντατικού αυτού σεμιναρίου είναι να παρέχει μια εκτενή και πρακτική γνώση του Hλεκτρονικού Mάρκετινγκ εξειδικευμένα για Τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις Φιλοξενίας (ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια ή εξοχικές κατοικίες), αρχίζοντας με την δημιουργία της ηλεκτρονικής στρατηγικής μάρκετινγκ των επιχειρήσεων φιλοξενίας και προχωρώντας κλιμακωτά σε πιο σύνθετα ζητήματα, όπως η χρήση συμβατικών καθώς εναλλακτικών μέσων προβολής, όπως είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ & ΣΤΡΕΣ (Θεσσαλονίκη- Ηράκλειο Κρήτης- Ρόδος)

Το εκπαιδευτικό εργαστήρι του SETE Training, Διαχείριση Χρόνου & Στρες, βοηθά τους συμμετέχοντες στο να αναπτύξουν νέες δεξιότητες, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις διάφορες προκλήσεις, πιέσεις και απειλές του καθημερινού εργασιακού περιβάλλοντος και να αποκτήσουν τον έλεγχο του χρόνου και του εαυτού τους.

LEAN MANAGEMENT- LEARNING TO SEE WORKSHOP (Ηράκλειο Κρήτης - Κέρκυρα)

Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν μέσα από ένα έντονο διαδραστικό εργαστήρι τη φιλοσοφία και τα εργαλεία της Λιτής Διαχείρισης με στόχο την βελτιστοποίηση των εσωτερικών τους διεργασιών και της συνολικής εικόνας της μονάδας τους στον πελάτη. H εφαρμογή των βελτιώσεων αρχίζει αμέσως μόλις οι συμμετέχοντες ολοκληρώσουν το workshop. Δεν υπάρχει τίποτα θεωρητικό ή υποθετικό, υλοποιείται μια πραγματική αλλαγή.

Προσκλήσεις - Προκηρύξεις