Τρόφιμα & Ποτά


ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-Cocina Nikkei-Ρόδος

Ο Θάνος Στασινός, έχοντας ταξιδέψει στο Περού και έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα σε όλες τις πτυχές της, από τα παραδοσιακά και τα πιο διεθνούς φήμης εστιατόρια μέχρι στα δάση του Αμαζονίου, θα μυήσει τους συμμετέχοντες-επαγγελματίες, στην πιο ανερχόμενη κουζίνα αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, την ‘ΝΙΚΚΕΙ’ Cuisine (Ιαπωνική-Περουβιανή).

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα-Θεσσαλονίκη

O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο κρέας και το δεύτερο στα ψάρια και τα θαλασσινά, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα-Αθήνα

O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο κρέας και το δεύτερο στα ψάρια και τα θαλασσινά, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - Cocina Nikkei-ΑΘΗΝΑ

Ο Θάνος Στασινός, έχοντας ταξιδέψει στο Περού και έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα σε όλες τις πτυχές της, από τα παραδοσιακά και τα πιο διεθνούς φήμης εστιατόρια μέχρι στα δάση του Αμαζονίου, θα μυήσει τους συμμετέχοντες-επαγγελματίες, στην πιο ανερχόμενη κουζίνα αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, την ‘ΝΙΚΚΕΙ’ Cuisine (Ιαπωνική-Περουβιανή).

The ’One Type’ Cake Project - ΑΘΗΝΑ

Ο Γάλλος Pastry Chef Emmanuel Hamon θα παρουσιάσει ένα κορυφαίο και χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής,  στην Αθήνα στις 5 & 6 Φεβρουαρίου 2019. Το τεχνικό αυτό πρόγραμμα εκπαίδευσης  βασίζεται στο σκεπτικό της εργονομίας και της οικονομίας εντός ενός ζαχαροπλαστείου, είτε πρόκειται για ζαχαροπλαστείο ξενοδοχείου είτε καταστήματος και θα παρουσιάσει τρόπους παρασκευής μοναδικών επιδορπίων, με λιγότερη προετοιμασία.

Bar Management Masterclass - Ηράκλειο Κρήτης

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για κάθε επαγγελματία του μπαρ, που επιθυμεί να ενισχύσει δυναμικά την παρουσία του στην αγορά, να αναπτύξει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, να προσφέρει ουσιαστικές εμπειρίες στους πελάτες του και να διαχειριστεί αποδοτικά τα κόστη και τα παραγόμενα προϊόντα του.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - Μοντέρνα & Κλασσική Γαλλική Ζαχαροπλαστική -ΑΘΗΝΑ

Ο Chef θα παρουσιάσει επιδόρπια και γλυκά τα οποία εφαρμόζονται στη φιλοσοφία της ξενοδοχειακής ζαχαροπλαστικής αλλά και σε αυτή του καταστήματος, τάρτες (Λεμόνι, Σοκολάτα, Σύκο), σύγχρονα cake, τούρτα σοκολάτας και μία μοντέρνα Charlotte κάστανο/cassis, είναι μόνο κάποιες από τις δημιουργίες που θα μάθουν οι συμμετέχοντες.

Menu Development & Cost Control Masterclass - Ρόδος

Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές τόσο στον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Μέσα από μια διαδραστική ολιστική προσέγγιση θα καλυφθούν οι κατευθυντήριες γραμμές για την Σύνθεση ενός Εδεσματολογίου (Μενού και τον Σχεδιασμό της Κάρτας καθώς και στον Σχεδιασμό και την Οργάνωση των προμηθειών

Wine Essentials - Tasting & Serving - Αθήνα

Ένα εφ’ όλης της ύλης πρόγραμμα γύρω από το κρασί που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας της εστίασης. Ξεκινώντας από τις βασικές γνώσεις αμπελουργίας και οινολογίας, οι συμμετέχοντες θα γευτούν μία πληθώρα ελληνικών και ξένων ποικιλιών, θα μάθουν τους σωστούς τρόπους σερβιρίσματος του κρασιού, θα συνδέσουν το κρασί με το μενού τους και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη/ πελάτη.

Alain Ducasse Education -"Breakfast & Brunch" - Αθήνα

Ένα μοναδικό πρόγραμμα φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 19 – 21 Φεβρουαρίου, από την Ducasse Education, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις γύρω από τα Brunches και τα Πρωινά.
Page 2 of 3 (21 items)Prev123Next

Επιλογή Περιοχής

Δείτε τα σεμινάρια μας ανά περιοχή:
v