Τρόφιμα & Ποτά


Frozen Desserts Formulation and Ingredient tricks for Modern Patisserie

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας, για ένα μοναδικό τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στην Αθήνα στις 16-18 Ιανουαρίου 2019, με θέμα ‘Frozen Desserts Formulation and ingredient tricks for Modern Patisserie’. Ένα καθαρά τεχνικό πρόγραμμα για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά που εφαρμόζονται στη δημιουργία των κατεψυγμένων γλυκών, δίνοντας έξυπνες λύσεις στη Μοντέρνα Ζαχαροπλαστική.

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων-ΡΟΔΟΣ

Μετά από τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα, με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, την προηγούμενη σεζόν συνεχίζουμε και φέτος, υλοποιώντας δύο hands on practice προγράμματα εκπαίδευσης για 16 επαγγελματίες ανά πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά από τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα, με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, την προηγούμενη σεζόν συνεχίζουμε και φέτος, υλοποιώντας δύο hands on practice προγράμματα εκπαίδευσης για 16 επαγγελματίες ανά πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

Free Style Cooking-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

O Γάλλος Chef Xavier Bouriot, θα επισκεφτεί τη χώρα μας για 2 μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα hands on practice. Θα βρίσκεται στην Αθήνα 3 & 4 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 6 & 7 Δεκεμβρίου, όπου θα περάσει τη φιλοσοφία του Free style cooking στους συμμετέχοντες.

Free Style Cooking-ΑΘΗΝΑ

O Γάλλος Chef Xavier Bouriot, θα επισκεφτεί τη χώρα μας για 2 μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα hands on practice. Θα βρίσκεται στην Αθήνα 3 & 4 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 6 & 7 Δεκεμβρίου, όπου θα περάσει τη φιλοσοφία του Free style cooking στους συμμετέχοντες.

Cocina Nikkei-ΡΟΔΟΣ

Ο Θάνος Στασινός, έχοντας ταξιδέψει στο Περού και έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα σε όλες τις πτυχές της, από τα παραδοσιακά και τα πιο διεθνούς φήμης εστιατόρια μέχρι στα δάση του Αμαζονίου, θα μυήσει τους συμμετέχοντες-επαγγελματίες, στην πιο ανερχόμενη κουζίνα αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, την ‘ΝΙΚΚΕΙ’ Cuisine (Ιαπωνική-Περουβιανή).

Cocina Nikkei-ΑΘΗΝΑ

Ο Θάνος Στασινός, έχοντας ταξιδέψει στο Περού και έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα σε όλες τις πτυχές της, από τα παραδοσιακά και τα πιο διεθνούς φήμης εστιατόρια μέχρι στα δάση του Αμαζονίου, θα μυήσει τους συμμετέχοντες-επαγγελματίες, στην πιο ανερχόμενη κουζίνα αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, την ‘ΝΙΚΚΕΙ’ Cuisine (Ιαπωνική-Περουβιανή).

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο κρέας και το δεύτερο στα ψάρια και τα θαλασσινά, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα-ΑΘΗΝΑ

O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο κρέας και το δεύτερο στα ψάρια και τα θαλασσινά, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

The ’One Type’ Cake Project - ΑΘΗΝΑ

Ο Γάλλος Pastry Chef Emmanuel Hamon θα παρουσιάσει ένα κορυφαίο και χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής,  στην Αθήνα στις 5 & 6 Φεβρουαρίου 2019. Το τεχνικό αυτό πρόγραμμα εκπαίδευσης  βασίζεται στο σκεπτικό της εργονομίας και της οικονομίας εντός ενός ζαχαροπλαστείου, είτε πρόκειται για ζαχαροπλαστείο ξενοδοχείου είτε καταστήματος και θα παρουσιάσει τρόπους παρασκευής μοναδικών επιδορπίων, με λιγότερη προετοιμασία.
Page 1 of 2 (11 items)Prev12Next