Τρόφιμα & Ποτά


Wine Essentials - Tasting & Serving - Χανιά

Ένα εφ’ όλης της ύλης πρόγραμμα γύρω από το κρασί που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας της εστίασης. Ξεκινώντας από τις βασικές γνώσεις αμπελουργίας και οινολογίας, οι συμμετέχοντες θα γευτούν μία πληθώρα ελληνικών και ξένων ποικιλιών, θα μάθουν τους σωστούς τρόπους σερβιρίσματος του κρασιού, θα συνδέσουν το κρασί με το μενού τους και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη/ πελάτη.

Menu Development & Cost Control Masterclass - Θεσσαλονίκη

Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές τόσο στον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Μέσα από μια διαδραστική ολιστική προσέγγιση θα καλυφθούν οι κατευθυντήριες γραμμές για την Σύνθεση ενός Εδεσματολογίου (Μενού και τον Σχεδιασμό της Κάρτας καθώς και στον Σχεδιασμό και την Οργάνωση των προμηθειών

Bar Management Masterclass - Θεσσαλονίκη

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για κάθε επαγγελματία του μπαρ, που επιθυμεί να ενισχύσει δυναμικά την παρουσία του στην αγορά, να αναπτύξει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, να προσφέρει ουσιαστικές εμπειρίες στους πελάτες του και να διαχειριστεί αποδοτικά τα κόστη και τα παραγόμενα προϊόντα του.

Frozen Desserts Formulation and Ingredient tricks for Modern Patisserie

Ο Ισπανός Pastry Chef Jordi Puigvert, επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας, για ένα μοναδικό τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, στην Αθήνα στις 16-18 Ιανουαρίου 2019, με θέμα ‘Frozen Desserts Formulation and ingredient tricks for Modern Patisserie’. Ένα καθαρά τεχνικό πρόγραμμα για επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα τα μυστικά που εφαρμόζονται στη δημιουργία των κατεψυγμένων γλυκών, δίνοντας έξυπνες λύσεις στη Μοντέρνα Ζαχαροπλαστική.

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων-ΡΟΔΟΣ

Μετά από τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα, με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, την προηγούμενη σεζόν συνεχίζουμε και φέτος, υλοποιώντας δύο hands on practice προγράμματα εκπαίδευσης για 16 επαγγελματίες ανά πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

YΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μετά από τα πολύ επιτυχημένα προγράμματα, με τον Chef Γρηγόρη Χέλμη, την προηγούμενη σεζόν συνεχίζουμε και φέτος, υλοποιώντας δύο hands on practice προγράμματα εκπαίδευσης για 16 επαγγελματίες ανά πρόγραμμα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν από κοντά όλα τα μυστικά των παστών αλιευμάτων και τις βασικές αρχές αλλαντοποιίας.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-Free Style Cooking-Θεσσαλονίκη

O Γάλλος Chef Xavier Bouriot, θα επισκεφτεί τη χώρα μας για 2 μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα hands on practice. Θα βρίσκεται στην Αθήνα 3 & 4 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 6 & 7 Δεκεμβρίου, όπου θα περάσει τη φιλοσοφία του Free style cooking στους συμμετέχοντες.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-Free Style Cooking-Αθήνα

O Γάλλος Chef Xavier Bouriot, θα επισκεφτεί τη χώρα μας για 2 μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα hands on practice. Θα βρίσκεται στην Αθήνα 3 & 4 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 6 & 7 Δεκεμβρίου, όπου θα περάσει τη φιλοσοφία του Free style cooking στους συμμετέχοντες.

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-Cocina Nikkei-Ρόδος

Ο Θάνος Στασινός, έχοντας ταξιδέψει στο Περού και έχοντας δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κουζίνα σε όλες τις πτυχές της, από τα παραδοσιακά και τα πιο διεθνούς φήμης εστιατόρια μέχρι στα δάση του Αμαζονίου, θα μυήσει τους συμμετέχοντες-επαγγελματίες, στην πιο ανερχόμενη κουζίνα αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, την ‘ΝΙΚΚΕΙ’ Cuisine (Ιαπωνική-Περουβιανή).

ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ-Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα-Θεσσαλονίκη

O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο κρέας και το δεύτερο στα ψάρια και τα θαλασσινά, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.
Page 1 of 2 (19 items)Prev12Next

Επιλογή Περιοχής

Δείτε τα σεμινάρια μας ανά περιοχή:
v