Τρόφιμα & Ποτά


Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα-Αθήνα

O Chef θα δημιουργήσει 2 μενού, το ένα θα είναι αφιερωμένο στο κρέας και το δεύτερο στα ψάρια και τα θαλασσινά, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονες τεχνικές μαγειρέματος όπως κενό αέρος-sous vide, τεχνικές σε όσμωση-vacuum, χρήση Pacojet, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

Bar Management Masterclass - Ηράκλειο Κρήτης

Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για κάθε επαγγελματία του μπαρ, που επιθυμεί να ενισχύσει δυναμικά την παρουσία του στην αγορά, να αναπτύξει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, να προσφέρει ουσιαστικές εμπειρίες στους πελάτες του και να διαχειριστεί αποδοτικά τα κόστη και τα παραγόμενα προϊόντα του.

Menu Development & Cost Control Masterclass - Πιερία

Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές τόσο στον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Μέσα από μια διαδραστική ολιστική προσέγγιση θα καλυφθούν οι κατευθυντήριες γραμμές για την Σύνθεση ενός Εδεσματολογίου (Μενού και τον Σχεδιασμό της Κάρτας καθώς και στον Σχεδιασμό και την Οργάνωση των προμηθειών

The ’One Type’ Cake Project - ΑΘΗΝΑ

Ο Γάλλος Pastry Chef Emmanuel Hamon θα παρουσιάσει ένα κορυφαίο και χρήσιμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής,  στην Αθήνα στις 5 & 6 Φεβρουαρίου 2019. Το τεχνικό αυτό πρόγραμμα εκπαίδευσης  βασίζεται στο σκεπτικό της εργονομίας και της οικονομίας εντός ενός ζαχαροπλαστείου, είτε πρόκειται για ζαχαροπλαστείο ξενοδοχείου είτε καταστήματος και θα παρουσιάσει τρόπους παρασκευής μοναδικών επιδορπίων, με λιγότερη προετοιμασία.

Menu Development & Cost Control Masterclass - Ρόδος

Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές τόσο στον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Μέσα από μια διαδραστική ολιστική προσέγγιση θα καλυφθούν οι κατευθυντήριες γραμμές για την Σύνθεση ενός Εδεσματολογίου (Μενού και τον Σχεδιασμό της Κάρτας καθώς και στον Σχεδιασμό και την Οργάνωση των προμηθειών

Alain Ducasse Education -"Breakfast & Brunch" - Αθήνα

Ένα μοναδικό πρόγραμμα φέτος θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 19 – 21 Φεβρουαρίου, από την Ducasse Education, όπου οι επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις νέες παγκόσμιες τάσεις γύρω από τα Brunches και τα Πρωινά.

Σοκολάτα: Απο το Α εως το Ω - Πάτρα

Στο πρόγραμμα αυτό, θα αναλυθούν λεπτομερώς και επι μέρους πολλά μυστικά της Σοκολάτας, τα οποία είναι σημαντικά να γνωρίζουν οι Έλληνες ζαχαροπλάστες και οι Έλληνες Chef που θα θελήσουν να συμμετέχουν. Σημαντική βοήθεια στη θεματολογία αυτή, θα μας παρέχει η Γαλλική εταιρία Valrhona, με την πολυετή πείρα της στο αντικείμενο και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις πιο σύγχρονες τεχνικές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Wine Essentials - Tasting & Serving - Ρόδος

Ένα εφ’ όλης της ύλης πρόγραμμα γύρω από το κρασί που θα πρέπει να παρακολουθήσει κάθε επαγγελματίας της εστίασης. Ξεκινώντας από τις βασικές γνώσεις αμπελουργίας και οινολογίας, οι συμμετέχοντες θα γευτούν μία πληθώρα ελληνικών και ξένων ποικιλιών, θα μάθουν τους σωστούς τρόπους σερβιρίσματος του κρασιού, θα συνδέσουν το κρασί με το μενού τους και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη/ πελάτη.

Menu Development & Cost Control Masterclass - Ηράκλειο Κρήτης

Το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να εφαρμόσετε υπεύθυνες και βιώσιμες πρακτικές τόσο στον ξενοδοχειακό κλάδο όσο και στις επισιτιστικές επιχειρήσεις. Μέσα από μια διαδραστική ολιστική προσέγγιση θα καλυφθούν οι κατευθυντήριες γραμμές για την Σύνθεση ενός Εδεσματολογίου (Μενού και τον Σχεδιασμό της Κάρτας καθώς και στον Σχεδιασμό και την Οργάνωση των προμηθειών

Flavor Extraction - Ηράκλειο

16 επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ελληνικές γεύσεις στη σύγχρονη εκδοχή τους, μέσα από τεχνικές αναλύσεις του πως μέσα από σύγχρονα μέσα μπορούμε να παράγουμε υγρές παρασκευές όπως ζωμούς, σάλτσες, αρωματικά υγρά, βούτυρα κτλ. Θα αναλυθούν οι φυσικές διεργασίες της εκχύλισης, της έκχυσης, της όσμωσης και πως επηρεάζουν τη γεύση, το πως τις παρακολουθούμε, πως τυποποιούμε την παραγωγή αυτών και πόσο μπορούν να βοηθήσουν σε μία κουζίνα.
Page 1 of 2 (14 items)Prev12Next