el-GRen-GB
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
    Executive Training Courses
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΕΡΓΩΝ
    Επιταγή Εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας
  • ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΝΣΕΤΕ
    Εγγραφείτε στη λίστα αποδεκτών των μελετών και δελτίων του ΙΝΣΕΤΕ
  • SETE Intelligence
    O Αιγιαλός ως Παραγωγικός Πόρος
  • SETE Intelligence
    Μελέτη για την ορθολογική αναθεώρηση της εκτός σχεδίου δόμησης
  • SETE Intelligence
    Μελέτη για τον τουρισμό και τον χωροταξικό σχεδιασμό
  • SETE Intelligence
    Μελέτη για τον τουρισμό πόλεων
  • SETE Intelligence
    Φύση, πολιτισμός και τουριστική ανάπτυξη

Νέα - Ανακοινώσεις


ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Ρόδος)

O Chef θα δημιουργήσει ένα πλήρες μενού για τους συμμετέχοντες, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονα Amuse bouche, μαγείρεμα σε κενό αέρος, τεχνικές μαγειρέματος σε όσμωση (Vacuum), χρήση Pacojet για δημιουργία sorbet, παρουσίαση φιλοσοφίας σε αλμυρές παρασκευές παγωτού, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix.

ΣΥΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΡΥΟΥ & ΖΕΣΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-DUCASSE EDUCATION (Αθήνα)

Η Ducasse Education έρχεται στην Ελλάδα στις 13 – 16 Φεβρουαρίου 2018, για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θ’ απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης (Chef, Sous Chef, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Catering), σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ για 5η συνεχόμενη χρονιά.

ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Αθήνα)

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τη σωστή χρήση των διαφορετικών ειδών ζελατίνης στις ζύμες, τη σωστή τεχνική υπολογισμού των διαφορετικών ζελατίνων (Blooms), τις διαφορετικές οικογένειες πηκτινών, το πώς και πότε χρησιμοποιείται η κάθε μία και θα δουν την πρακτική εφαρμογή των τεχνικών.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Θεσσαλονίκη)

O Chef θα δημιουργήσει ένα πλήρες μενού για τους συμμετέχοντες, όπου θα παρουσιαστούν σύγχρονα Amuse bouche, μαγείρεμα σε κενό αέρος, τεχνικές μαγειρέματος σε όσμωση (Vacuum), χρήση Pacojet για δημιουργία sorbet, παρουσίαση φιλοσοφίας σε αλμυρές παρασκευές παγωτού, τεχνικές σε siphon και υφές σε Thermomix. Οι συμμετέχοντες, θα πρέπε
Δείτε όλα τα Νέα 

Εγγραφή

Εγγραφείτε εδώ για τις Μελέτες/Στατιστικά Δελτία του SETE INTELLIGENCE
Email
Όνομα
Επώνυμο
Οργανισμός
Εγγραφή

Προσκλήσεις - Προκηρύξεις

Δείτε όλες τις Προσκλήσεις