SETE Training > Τεχνικά Σεμινάρια - Υλοποιημένα

Τεχνικά Σεμινάρια - Υλοποιημένα

LIQUID GASTRONOMY (Αθήνα)

ΣΥΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΡΥΟΥ & ΖΕΣΤΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ-DUCASSE EDUCATION (Αθήνα)

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων (Χανιά)

HOUSEKEEPING ESSENTIALS - (Χαλκιδική)

FRONT OFFICE ESSENTIALS - (Ηράκλειο Κρήτης)


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΕ ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ (Ηράκλειο Κρήτης)

HOUSEKEEPING ESSENTIALS - (Χανιά)

FRONT OFFICE ESSENTIALS - (Θεσσαλονίκη 1)

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ (Αθήνα)

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Ρόδος)

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ (Ηράκλειο)


ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Αθήνα)

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ (Θεσσαλονίκη)

SUSHI & ASIAN FUSION(Ρόδος)

FLAVOR EXTRACTION (Αθήνα)


Μοντέρνες Τεχνικές Μαγειρικής Β. Ευρώπης (Αθήνα)

Βασικές Αρχές Αλλαντοποιίας και Παστών Αλιευμάτων (Αθήνα)


Sushi & Asian Fusion (Αθήνα)


Textura & The Art of Glazing-Θεσσαλονίκη


Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα-Κέρκυρα

Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Ηράκλειο, Κρήτης

Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Θεσσαλονίκη

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων και Ζαχαροπλαστείων-Κως

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα-Βόλος

“Animation Cuisine” LIVE COOKING BUFFET-LIVE COOKING BISTROT-LIVE COOKING SNACKS

Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Αθήνα

Τεχνικές Sous Vide για Μαζική παραγωγή- Αθήνα

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα-Θεσσαλονίκη

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα-Χανιά

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων και Ζαχαροπλαστείων-Ρόδος

Βιτρίνες γλυκών Ξενοδοχείων και Ζαχαροπλαστείων-Θεσσαλονίκη

Pastry MasterClass- Ecole Ritz Escoffier ‘Tradition Meets Evolution’

Sushi Master Class-Θεσσαλονίκη

Sushi Master Class-Αθήνα

Μοντέρνα Ιταλική Κουζίνα-Καλαμάτα

Μοντέρνα Ιταλική Κουζίνα-Ηράκλειο Κρήτης

Μοντέρνα Ιταλική Κουζίνα-Αθήνα

Βασικές αρχές Sous Vide- Θερμοκρασίες & Χρόνοι ψησίματος